Υπηρεσίες

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

antliseis-ydatwn

Τα ακραία και ακαθόριστα πολλές φορές καιρικά φαινόμενα μπορεί να να είναι η αιτία για την συσσώρευση υδάτων στους υπόγειους χώρους του σπιτιού σας.

Άλλες αιτίες για την συσσώρευση υδάτων μπορεί φυσικά να είναι και οι τυχόν διαρροές των σωληνώσεων του σπιτιού σας. Η άντληση τους απο τους υπόγειους χώρους είναι αδύνατη από την πλευρά σας, για αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Κατέχοντας έναν υπερπλήρη εξοπλισμό με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας σας εγγυόμαστε την ταχύτατη και ασφαλή άντληση υδάτων από δύσκολα σημεία όπως υπόγεια, γκαράζ, ανελκυστήρες, οικίες και άλλα.

Καθαρισμός Αποχετεύσεων

Ο καθαρισμός της αποχεύτευσης αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα για την πρόληψη βλαβώ και εστιών μόλυνσης. Ο καθαρισμός πρέπει να είναι τακτικός και προσεκτικός ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει των καθαρισμό αποχετεύσεων με τα μέγιστα αποτελέσματα χρησημοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διασφαλίζουν την ολοκλήρωση των εργασιών σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι υπηρεσίες μας είναι υψηλής ποιότας και αυτό χάρη στην τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία μας. Προσφέρουμε τέλειο καθαρισμό των αγωγών και των αποχετεύσεων του σπιτιού σας.

katharismos-apoxetfseon

Καθαρισμός Βόθρων

katharismos-vothron

Για να διατηρείται η καλή λειτουργία  ενός βόθρου απαιτείται ο καθαρισμός του όταν χρειάζεται. Έτσι παύει να αποτελεί πηγή δυσοσμίας και ενδεχόμενη εστία μολύνσεων. Για καλύτερα αποτελέσματα συνηθίζεται ο συνδυασμός του καθαρισμού και της εκκένωσης βόθρου.

Η εταιρεία μας χρησημοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και χάρη στην πολυετή εμπειρία μας αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του βόθρου σας από διαφόρων ειδών κατάλυπα όπως λάσπες κτλ. Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνουε την λειτουργία του και αποτρέπουμε τις δυσάρεστες οσμές.

Συντήρηση Δικτύου

Η συντήρηση του δικτύου αποχεύτευσης είναι πάρα πολύ σημαντική διότι προλαβαίνει οποιδήποτε πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί μελλοντικά στο χωρο σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία και τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό αναλαμβάνουμε την συντήρηση του δικτύου αποχεύτευσης της οικίας ή της επιχειρησή σας.

Εγγυόμαστε την ποιότητα των εργασιών μας χωρίς φθορές ή κίνδυνο καταστροφής των σωληνώσεων σας.

synthrhsh-diktyou