Υπηρεσίες

ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΥΔΑΤΩΝ

antliseis-ydatwn

Τα ακραία και ακαθόριστα πολλές φορές καιρικά φαινόμενα μπορεί να να είναι η αιτία για την συσσώρευση υδάτων στους υπόγειους χώρους του σπιτιού σας.

Άλλες αιτίες για την συσσώρευση υδάτων μπορεί φυσικά να είναι και οι τυχόν διαρροές των σωληνώσεων του σπιτιού σας. Η άντληση τους από τους υπόγειους χώρους είναι αδύνατη από την πλευρά σας, για αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Κατέχοντας έναν υπερπλήρη εξοπλισμό με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας σας εγγυόμαστε την ταχύτατη και ασφαλή άντληση υδάτων από δύσκολα σημεία όπως υπόγεια, γκαράζ, ανελκυστήρες, οικίες και άλλα.

Καθαρισμός Αποχετεύσεων

Ο καθαρισμός της αποχέτευσης αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα για την πρόληψη βλαβών και εστιών μόλυνσης. Ο καθαρισμός πρέπει να είναι τακτικός και προσεκτικός ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό αποχετεύσεων με τα μέγιστα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διασφαλίζουν την ολοκλήρωση των εργασιών σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι υπηρεσίες μας είναι υψηλής ποιότητας και αυτό χάρη στην τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία μας. Προσφέρουμε τέλειο καθαρισμό των αγωγών και των αποχετεύσεων του σπιτιού σας.

katharismos-apoxetfseon

Καθαρισμός Βόθρων

katharismos-vothron

Για να διατηρείται η καλή λειτουργία  ενός βόθρου απαιτείται ο καθαρισμός του όταν χρειάζεται. Έτσι παύει να αποτελεί πηγή δυσοσμίας και ενδεχόμενη εστία μολύνσεων. Για καλύτερα αποτελέσματα συνίσταται ο συνδυασμός του καθαρισμού και της εκκένωσης βόθρου.

Η εταιρεία μας χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και χάρη στην πολυετή εμπειρία μας αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του βόθρου σας από διαφόρων ειδών κατάλοιπα όπως λάσπες κτλ. Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνουμε την λειτουργία του και αποτρέπουμε τις δυσάρεστες οσμές.

Συντήρηση Δικτύου

Η συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης είναι πάρα πολύ σημαντική διότι προλαμβάνει οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί μελλοντικά στο χώρο σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία και τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό αναλαμβάνουμε την συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης της οικίας ή της επιχείρησής σας.

Εγγυόμαστε την ποιότητα των εργασιών μας χωρίς φθορές ή κίνδυνο καταστροφής των σωληνώσεων σας.

synthrhsh-diktyou